Even Voorstellen

Even Voortsellen – Tui!

Mijn naam is Chatharat Chomngern, maar iedereen noemt mij Tui. Ik ben vele jaren werkzaam geweest in diverse massage salons en na 8 jaar vond ik het tijd worden om mijn ervaring vanuit mijn eigen salon te delen. Naast masseren, zijn lezen, koken en tuinieren mijn grote hobbies.

Onze Massages

Thaise massage is een duizenden jaren oude massagevorm. De massage wordt op de grond gegeven. Men ligt op een dunne matras met de kleren aan. Hierbij het verzoek om sportkleren aan te trekken of korte broek.

De Thaise massage is een drukpunt massage met strek oefeningen. Thaise massage werkt in op de energie banen in het lichaam zodat blokkades minder of opgeheven worden. De drukpunten worden gestimuleerd zodat de energie in het lichaam weer rijkelijk kan vloeien. Deze massage geeft een diepe, meditatieve ontspanning en reinigt het lichaam. De energiebalans in het lichaam wordt verbeterd.

Naast de traditionele Thaise massage geven wij ook olie massage. Deze massage is een ontspanning – ook wel sportmassage genoemd. Olie massage maakt de spieren weer los.

De olie die gebruikt wordt, verwarmt de spieren. Bij erge spierpijn, wordt er op verzoek hete crème op de bewuste plek gesmeerd voordat u weer naar huis gaat.

Waarom Massage?

Bij mij kunt u het dagelijkse leven even uitschakelen. Wij hebben het juiste aanbod van ontspanning en sport massage voor u.