Spa Services

Oliemassages

Naast de traditionele Thaise massage geven wij ook olie massage. Deze massage is een ontspanning – ook wel sportmassage genoemd. Olie massage maakt de spieren weer los. De olie die gebruikt wordt, verwarmt de spieren. Bij erge spierpijn, wordt er op verzoek hete crème op de bewuste plek gesmeerd voordat u weer naar huis gaat.

Thaise massages

Thaise massage is een duizenden jaren oude massagevorm. De massage wordt op de grond gegeven. Men ligt op een dunne matras met de kleren aan. Hierbij het verzoek om sportkleren aan te trekken of korte broek. De Thaise massage is een drukpunt massage met strek oefeningen. Thaise massage werkt in op de energie banen in het lichaam zodat blokkades minder of opgeheven worden. De drukpunten worden gestimuleerd zodat de energie in het lichaam weer rijkelijk kan vloeien. Deze massage geeft een diepe, meditatieve ontspanning en reinigt het lichaam. De energiebalans in het lichaam wordt verbeterd.

 

Hoofd- Nek- Rug en Schouders massages

In de schouder en de nek bevindt zich vaak veel spanning. Gespannen achter de computer werken, te veel last op je schouders nemen zijn bekende oorzaken. Het is een bijzonder massage methode om de bloedcirculatie en spanning in spieren te verbeteren. Het brengt je ontspanning, vermindering van pijn en geeft een hoger fysiek inzetvermogen. Spanning in de schouder en nek veroorzaken ook vaak hoofdpijn. Vaak zijn de pijnklachten van vastzittende nek en schouderspieren ook een uiting van de drukte van alledag.

Voetreflex Massages

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeerd. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzoel wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. Deze massage wordt vaak als aangenaam ervaren. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn dit wijst op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren word een blokkade verminderd of opgeheven.

Packages

Kaart met 5 massages 10% korting

Vanaf €157,50

Kaart met 10 massages 15% korting

vanaf 297,50